måndag 27 februari 2012

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen! Man glömmer så lätt när de är mycket annat som händer . :)

Alla hjärtans dag var helt perfekt på hotell J i Nacka. God mat, jättefint rum och bara mys! Hur skönt som helst att åka iväg en natt sådär mitt i veckan.

Sen på fredagskvällen började vi diskutera vilken helg vi skulle åka till Jönköping och konstaterade att vi nog har rätt mycket helgerna framöver och efter ett tag kläckte markus frågan: men, vi gör väl inget denna helgen? Nej, helt rätt. haha. Så vi packade och drog! :) Hade hur mysigt som helst och hann träffa Willy, Becca, Yalle och hela släkten. :) Älskar att det är som att man bara fortsätter där man slutade sist när man träffar W, B och Y. Längtar efter att träffa dem igen. :)
Vi hängde en del hos R och R också som ni kunde se på bilderna innan. Didde är så galet söt! Stackars mamman och pappan fick knappt mysa nånting med honom när vi var där. Men de får de faktiskt acceptera ;D

jahopp, sen var det skolvecka och på fredagen kom mamma och pappa hit istället :D Gick på stan, bio (inte pappa, tänk att vi satte honom SJÄLV på tunnelbanan till hotellet. haha!) åt gott, kollade på Brolle på scalateatern och hade allmänt trevligt innan de åkte hem igår.

Nu läser jag massa kurslitteratur och tänkte ta en paus och ringa och söka lite jobb nu vid tio när butikerna öppnar. Hörde att Cubus eventuellt behövde sommarjobbare så då är jag inte sen på att slå en pling. Det vore ju faktiskt väldigt roligt att jobba i en klädbutik!

Puss å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar